Skeel-Schaffalitzky, Santasilia

Rapporter


 #   Rapportnavn   Beskrivelse 
1. Stenbukken Personer, født i det astrologiske tegn Stenbukken (Capricornus): 21.12.-21.01.
Mennesker født med solen i stenbukkens tegn siges at være langsomme startere. De er oftest meget ambitiøse, og når først de er kommet i gang kan man ikke stoppe dem. De kan umiddelbart virke gammelkloge, men er i virkeligheden meget dybsindige. De befinder sig godt i rollen som mentor, rådgiver eller lignende. 
2. Vandmanden Personer, født i det astrologiske tegn Vandmanden (Aquarius): 21.01.-19.02.
Mennesker født med solen i vandmandens tegn siges at være originale, fremsynede og kollektivt orienterede. De føler oftest at de er født flere år for tidligt. De er opfindsomme og intelligente men har tendens til at føle sig fremmedgjorte i deres samtid. De har en stærk retfærdighedssans, og vil ofte kæmpe mod autoriteter som de ikke respekterer. 
3. Fiskene Personer, født i det astrologiske tegn Fiskene (Pisces): 20.02.-20.03.
Mennesker født med solen i fiskenes tegn siges at være fantasifulde og drømmende. De har en tendens til at leve mere i fantasien end i den virkelige verden. Det gør dem oftest til kreative, musiske mennesker. De kan være meget distræte. 
4. Vædderen Personer, født i det astrologiske tegn Vædderen (Aries): 21.03-20.04.
Mennesker født med solen i vædderens tegn siges at være dynamiske iværksættere, med tendens til kun at tænke på dem selv. De handler oftest før de tænker. Med Mars som hersker i tegnet er de udprægede konkurrencemennesker, og elsker sport. 
5. Tyren Personer, født i det astrologiske tegn Tyren (Taurus): 21.04-20.05.
Mennesker født med solen i tyrens tegn siges at være livsnydere, med en udpræget materiel indstilling til tilværelsen. Med Venus som hersker i tegnet, er de ofte kunstnerisk begavet, og mange har en god sangstemme. De er glade for mad, og har tendens til overvægt. 
6. Tvillingerne Personer, født i det astrologiske tegn Tvillingerne (Gemini): 21.05-21.06.
Mennesker født med solen i tvillingernes tegn siges at være meget socialt orienterede. De er oftest de fødte entertainere og er alle tiders festaber. De er dygtige til kommunikation og har ofte et stort netværk. De føler sig ofte splittede, da tvillingernes dualistiske natur slår igennem i deres personlighed. Har tendens til overfladiskhed. 
7. Krebsene Personen, født i det astrologiske tegn Krebsene (Cancer): 22.06-22.07.
Mennesker født med solen i krebsens tegn siges at være omsorgsfulde familiemennesker. Det er svært at komme ind under huden på en krebs, og kun de færreste kender en krebs’ inderste personlighed. Med månen som hersker i tegnet har de tendens til humørsvingninger. 
8. Løven Personer, født i det astrologiske tegn Løven (Leo): 23.07-23.08.
Mennesker født med solen i løvens tegn siges at være det perfekte midtpunkt. Løver elsker luksus og holder meget af at være den der bestemmer. De kommer sjældent ubemærkede ind i et rum og har tendens til at dominere sine omgivelser. 
9. Jomfruen Personer, født i det astrologiske tegn Jomfruen (Virgo): 24.08-23.09.
Mennesker født med solen i jomfruens tegn siges at være nøjeregnende og præcise. De har udpræget praktisk sans, og er de fødte planlæggere og projektledere. Umiddelbart kan de virke lidt kolde, men er man først blevet ven med en jomfru har man en ven for livet. 
10. Vægten Personer, født i det astrologiske tegn Vægten (Libra): 24.9.-23.10.
Mennesker født med solen i vægtens tegn siges at være ubeslutsomme og skønhedselskende. De er oftest harmoniske personligheder, som elsker samvær med andre mennesker. Pga. af deres ubeslutsomhed kan de virke dovne, men har en vægt først besluttet sig for noget, helmer denne ikke før målet er nået. 
11. Skorpionen Personer, født i det astrologiske tegn Skorpionen (Skorpius): 24.10.-22.11.
Mennesker født med solen i skorpionens tegn siges at være “det dybe vand, den stille grund”. Man ved aldrig helt, hvad der rører sig på bunden af en skorpion. De er dramatiske i deres lidenskabelighed, og ligeså hede de kan være, ligeså kolde som is kan de blive, hvis de føler sig sårede. De føler sig hjemme i dramatiske konflikter. De har ofte evner og interesse for det spirituelle og okkulte. 
12. Skytten Personer, født i det astrologiske tegn Skytten (Sagittarius): 23.11.-21.12.
Mennesker født med solen i skyttens tegn siges at være optimistiske og rejselystne idealister. De elsker at udvide deres horisont, både fysisk og mentalt. Deres frihedstrang er stor, og de visner hen hvis deres livsvilkår bliver for forudsigelige. 
13. Levende personer sorteret efter fornavn